All the cards begin to stack up!

Visst är det torsdag idag?
Vakna runt tio och fick sms av Nicklas J som ville att jag skulle komma till skolan.
Aha.. Börjar klä på mig går ner till Ica köper Chabatabröd och en gurka, "springer" upp för trappen ska sluta ta hissen (y)
Sedan sätter på lite te-vatten. Lite musik och kollar på klockan.. f*ck måste snart gå äter smörgåsen lite snabbt!
Går till skolan för att jag ska vara nyttig och frisk :) + att Maja har mitt busskort. Aja kommer till skolan och Lillie,Alexandra och Nicke nyfiken är där. Nicke och jag börjar filma lite till vårt NK arbete.
Sen får vi springa till maten och äta snabbt för att hinna till mentors tiden som började tolv.
Efter 20 minuters mentorstid har vi rast och filmar lite mer, därefter har vi musik och får vi lära oss olika rytmer och sedan SLUT för idag!

Nicklas,Mimmi, Hanna och Mich filmar lite sen runt fyra är vi klar. Hanna följer mig ner till stan där jag träffar Sandra, Frïda, Maja och Kajsa ;D De går och ska äta så följer med sen åker typ alla hem.
Sen går jag hem och gör mig i ordning för midda.
Nu ska jag dra!
Hare bäst livet är en fest!

Folke Andersson



Kinderägg...




Bara en helt vanlig dag?

Ja, idag hade vi våra EOS presentationer om Evert Taubes sånger! De var väldigt bra gjorda tycker jag, lite krångel då och då men det var ju första gången vi gjorde något sånt här. Det var riktigt hjältemodigt gjort av Mimmi och Thimmy som satt så nära rökmaskinen :) Som mer spottade än att släppa ut rök..

Maja, Kajsa med fler? hade även picknick ute i korridoren med filt/duk? Det är riktiga esteter det!

På lunchrasten blev jag bort förd i en stor es1 hord som var påväg mot bildsalen. Frida, Lillie, Sandra, Maja, Kajsa, Thimmy och Emma skulle svara på es3ornas hälsning. Så vi, Lovisa och Sofie fick varsitt A4 papper att rita på. Lillie skrev "GREETINGS FROM ES1" på alla, det skulle bli en enda stor bild med hälsningen:)
Många blev klar på lunchrasten, men vi fortsatte efter naturkunskapen med klistra, tejpa och några sista detaljer.
Det blev ett väldigt lyckat estetiskt resultat ;D


Klistra fast :D


RIKTIGT hårt arbetande esteter! :O


........evil? :O


DET FÄRDIGA RESLUTATET!!!!

Nu blir nog 3orna glada :D

/Maya


Bilder B)

Bilder från gårdagen :D

Glada esteter som väntar på att få gå på föräldramöte :D


Mimmi ser lika trevlig ut som alla andra?...


Thimmy innan avfärd ;)


Esteter B)


The posarn ;)


Vad händer? :O



ESTET-TÅG!!!


Eller.. whut?..................

/Maya B')

Invigning

Idag har det inte hänt så mycket på skolan mer än att det var invigning av basketplanen på lunchen. Jag tog med min kamera så jag tog lite bilder som kommer här =) // Flidus


Träd


Folke =P


Action på planen.






Elever på föräldramöte

Ja, äntligen ska Niklas skriva ett inlägg, yippie!

Så, nu undrar ni säkert vad jag ska skriva om. Jo, det ska jag tala om för er!
Det är så att det var ett föräldramöte på skolan, och givetvis kände jag att det var min plikt att gå dit och likaså gjorde mina kära klasskamrater Folke, Maya, Kajsa, Sandra, Lillie, Frida och Mimmi.
Vi hade bestämt oss för att leka kurragömma, så för att det skulle bli lite mer folk så frågade jag också om min kära vän Viktor (NV1a) ville följa med, vilket han självklart ville.
Efter långa diskussioner om vilken sorts kurragömma vi skulle leka, så kom vi fram till att vi skulle köra bakvänd kurragömma. Ungefär som bakvänd psykologi, fast i kurragömma-form.. Eller något liknande..
Reglerna var att en person skulle springa och gömma sig, medans alla andra skulle leta. De personerna som hittade den som gömde sig skulle även dem gömma sig. Tillslut blev det då bara en person kvar som ska leta.
Så, det började med att Maya sprang och gömde sig. Sen gick vi en och en och letade. Men det var svårare än vi trodde, för det tog riktigt lång tid för oss att hitta henne.
Eftersom den varianten av kurragömma var så komplicerad så lekte vi den vanliga istället.
Då kom jag på det perfekta gömstället. Ett riktigt läskigt rum i bildsalen som höll på att renoveras.
Då kom jag på den briljanta idén att skrämma bort alla som försökte hitta oss. Så med Kajsas, Viktors och Mayas hjälp hängde jag upp en halvkropp i taket och ställde en läskig docka mitt i gången.
Det gick dock inte som jag hoppades på eftersom dem som letade fuskade. Dem tände lampan och blev därför inte skrämda. Dålig stil!
Jaja, jag får väl skrämmas en annan kväll istället.

Det var iallafall en rolig kväll, jag visste inte att föräldramöten kunde vara så roliga.





Niklas

Rolig, flummig dag.

Även om det är måndag har det varit en rolig dag. Den började med Nk vilket var ganska kul för jag fick rita en planch om försurning, vi gjorde några experiment, och vi flummade på (som vanligt). Sen hade vi origentering på gympan och jag gick med Timmy, Maja, Emma och Sandra. Efter skolan gick jag, Folke, Maya, Maja, Sandra, Mimmi och Kajsa ner på stan. Vi gick på donken och köpte glass (surprise!), var inne på In och kollade på lite random stuff, gick till Vängåvan fontänen och Maya och jag badade fötterna fast det var väldigt kallt. Vi stannade på stan hela eftermiddan för vi skulle tillbaks tills skolan för det var föräldrarmöte och vi skulle vara där bara för att flumma (så klart). Sen gick Folke, jag, Maya och Sandra hem till Folke och vi fick GÅ hela vägen upp för trapporna för hissen åkte ifrån oss hela tiden. Mina päron kom sedan och hämtade mig, Maya och Folke /Sandra fick egen skjuts) och körde upp oss till skolan där vi mötte några andra från klassen bl.a Sandras coola lillebror Jim som var modigare än mig i mörkret. Först gick vi till bilden och ritade/målade lite sen lekte vi Kurragömma på hela nedre planen av skolan. Haha illa men estetiskt! Maya var svårast att hitta, vi sökte säkert 40-45 minuter xD Men hon hade ju ett bra gömställe. Folke kom på att man kunde sitta i det mörka hörnet inne i Black Box, springer dit och (pang) rätt in i väggen. Haha vi låg dubbelvikta på golvet av skratt, iallafall jag xD Ingen ville riktigt åka hem när mötet var slut men vi var ju så illa tvungen annars skulle vi ju ha varit där hela natten. Hoppas vi inte glömmde nån som gömmde sig bara... xD 

Sleeping Sickness - City and Colour


Söndag, och ingen har gjort ett inlägg på jätte länge!?
Då får der här bli en början. Söndagar alltid lika små dryga..
Vaknar 8 av att en lastbil låter och dundrar utan för lägenheten, men vänta?
Ligger någon bredvid mig! Waah Sandra shit! Så jag drömde inte att jag var med henne hela natten igår?
Vänta jag backar lite så ni andra förstår.

Lördag, trött och ska ut och äta på Svensson orkar inte laga mat.. ViP-toast *nom nom* (a)
Saa handla lite mat till lägenheten och tydligen hade Sandra sett mig och försökt Heja på mig men jag var såklart inne i min lilla värld. Så det blev ju en miss.. Senare på dagen så börjar jag sms:a lite med Sandra för hon påstod att hon hade sett mig på stan.
Sandra skulle tydligen hem till sin mamma i Ljungaverk och jag ville träffa henne innan hon åkte. Issa ville också träffa mig så tar väl chansen att träffa dem båda när jag nu ändå inte har något för mig.
Träffar Issa en stund, sen går jag mot tågstationen där Sandra skulle vara. Får en kjam av Sandra (8D) och lyckas ocskå övertala henne att visa sitt hem. Hennes tåg var inställt och hon skulle fått åka buss ist ;D
Shit.. nej hon bor ju långt bort.. vi går och jag börjar gnälla över att det är jobbigt att gå, sedan när vi äntligen kommer fram till hennes lilla etta som såg väldigt mysig ut men liten. (väldigt liten)
Sitter hos henne en timme eller två.. klockan 1 går vi ut på en lååång vandring!
Vi går först till Skvadern sedan så vänder vi för att jag lyckas åter igen övertala Sandra att hon ska följa med mig till en kompis ist för att gå hem. Vi vänder och går mot hennes lilla etta igen, lilla Sandrabehöver äta en tablett mot hennes "halsont" som hon har haft.
Vi går och går.. Sedan får jag återbud av min kompis för han orkar inte vara med oss för klockan började närma sig 2. Aha nu då? Sandra vill se min lägenhet så vi drar hem till mig och ser på film, trött missar hela filmen men hade ist mysigt sällskap av Sandra :3
Halv sex tror jag vi somnar och där efter väcks jag av den där dumma lastbilen >.<

Väcker Sandra lite försikigt men vi somnar om ganska fort och runt tio går vi upp. Hmm vad ska vi göra nu?
Går ut på stan och sätter oss på en parkbänk vid Navet. Små pratar och så sen går vi.. upp till.. Sandras lägehet IGEN blurr.. långt jobbigt.. Sandra skulle hämta sitt Pitabröd för hon skulle till sin Mamma i Lungverk.
Går som vanligt.. Klockan 14:10 Lämnar Sandra mig och Robin ringer?
Han, jag & Hanna sitter hemma hos mig och pratar om allt möjligt. Går ut på stan och hittar på massa sattyg.
Robin och Hanna åker hem efter haft en intensiv kväll.
Saknar Sandra.. blurr blir att sova ensam inatt :'8

Sova, snarka och snora natten lång!
Tack för mig.

Folke Andersson

HÄMND

GE TILLBAKA MIN TUNNA!!!

.......



Jag vann!

Idag har vi haft engelska prov på boken. Gick väl ganska bra tror jag. Efter skolan gick jag, Timmy och Folke ner till stan. Vi pratade engelska hela vägen av nån anledning och folk kommade lite konstigt. Men vi är ju estetare så det gör inget. Först skulle jag äta men då blev det att vi gick och kollade på en present till min kompis (som fyller år idag, Grattis) istället. Sen gick vi till det där thailänska mat stället vid parkeringen för JAG skulle äta. Jag tog friterand kyckling och ris men Fokle och Timmy åt typ upp halva. Tack för det! Sen var Timmy tvungen att gå till bussen, Folkes kompisar kom och vi pratade lite med dom sen gick jag och Folke in på In och träffade Niklas och hans kompisar utanför GameStop. Ni vet x-boxen som är utanför där? Jag och Folke körde ett Sonic bilspel mot varanndra och JAG VANN! *stolt*. Efter det gick Folke hem och jag till bussen. När jag kommer till Navet ser jag bussen åka så jag gick in på Pressbyrån och köpte Kinderägg! Mums! Alla har väl sett kinderäggs reklamen. När lillkillen ska öppna det och det är en stor orkester i bakgrunden som spela jättedramatisk musik? Så är det för mig när jag ska öppna mitt. Det är ju fan spännande! Haha eller hur, Maya? ; D När jag kom hem klippte jag mig igen så nu är det lite busigare. See ya! // Kainu



Mmm... American pancakes =D

Noooo!

1. Skapa en ny mapp i datorn.2. Ge mappen namnet "sverigedemokraterna från riksdagen"3. Högerklicka och välj "Ta bort mappen"4. Datorn kommer att fråga: "Vill du ta bort sverigedemokraterna från riksdagen permanent?"5. Klicka för guds skull på Ja-knappen och inget fumlande.6. Kirrat och klart!


Idag hade vi skolfoto, blev awesome! Bästa klassfoto på länge!
Sen hade vi NK-Prov gick bra hoppas jag :)
Idrott och det var helt okej lite varmt som Panda bara.
Därefter slutade vi. Jag, Nicklas, Frida och Kajsa satt kvar tills skolan stängde in princip.
När jag och Kajsa ska gå ner till bussen så kommer Kajsa på...  ATT HON HAR GLÖMT SINA NYCKLAR PÅ SKOLAN!!! HAHAHHAA xD
Hon och jag går upp till Skvadern igen.. låst.. nej nej nej ._. Kajsa kommer inte in på skolan och har glömt plånbok och kort och allt! HAHAH Bästa idag eller?
Sen ser vi skugan av någon i skolan vi bankar och tjuter för att dem ska släppa in oss.
Äntligen, räddarn i nöden vi kom in och Kajsa får tillbaka sina saker. Nom nom jag får choklad som belöning :3
Sen går vi på stan och äter Sushi. Självklart så kan inte Kajsa äta med pinnar xD
Där efter jag har lärt Kajsa äta med pinnar tar vi en tur på stan och går in på Carlings, hittar en snygg mössa.. men whut?
Vart är Kajsa???
Ååhnej xD
Hon ligger på golvet och missade trappsteget inne på carlings.. HAHA! Ännu bättre xD
Shit vilken rolig dag xD


Äter chips med dip!
Folke Andersson

ESTET-FOTBOLL

Vårt första prov i gymnasiet avklarat idag! :) Naturkunskap, det var väl inte ett alltför svårt men jobbigt att göra! Nu i början av terminen så har hjärnan inte laddat upp sig riktigt, men det kommer.

Vårt första skolfoto i gymnasiet och tillsammans, avklarat idag det med!
På lunchen "råkade" jag höra fotograferna säga; "Vilka gigantiska klasser!"
Ja, 30pers i varje klass är ju faktiskt mycket. Och alla ska fotograferas samtidigt så det blir ju lite stojjigt under fotograferingen. Hoppas resultatet iallafall blir trevligt:)

På gympan, ja då körde vi lite, som det nu kallas? "Estet-fotboll", (vissa av oss körde det, andra friidrott). Eftersom vi var så grymma på det borde vi delta i dm och köra lika bra som vi gjorde idag *hehe*
Så vi kan visa upp hela sundsvall våra skills ;)

Och en sista grej som vi ES1 nu borde kunna, vad är det för sorts sjö på bilden? :)
Näringsrik eller näringsfattig?

Foto: maya


/ Maya


Another dream?

Söndag såklart.
Det här är en tapper början på ett blogg inlägg som säkert aldrig kommer postas, brukar alltid bli så missnöjd. Men va fan, vi testar.

Imorgon är det skolfoto och NK-Prov!
Finns lite solstrålar här och där eller hur.
Woho, vad ska jag säga? Sjukt smart man blir efter ha suttit och pluggat in massa NK-saker! Känner mig som värsta geniet! Dagen har varit lång och ensam. Känner mig som en gammal gubbe som letar sällskap på någon såndär dejtingsida. Helt ensamt och tomt haha!
Det är ju val idag!
Hoppas inte att Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen!
Men nog för mig!

Tack och hej!

Folke Andersson


ROLIG REGNIG BLÅSIG DAG :D

Japp, idag har det regnat! Vilket jag märkte när jag MISSADE bussen, IGEN som vanligt..
Iallafall, på vår första lektion idag, EOS, så blev vi indelade i grupper. Vi ska göra något som har med Evert Taube(?)s sånger att göra. Framföra vår tolkning/version av den låt vi valt. Tror jag....

Efter det på lunchen satt vi några i bildsalen och fortsatte på våra porträtt vi börjat med igår. Det var väldigt trevligt tycker jag, för det kändes som att man verkligen var klasskamrater då. Det var en skön känsla, vilket det har varit nu ett tag!

Sedan hade vi ENGELSKA, och kollade på film. Dead poets society:) Självklart kokar Folke och Niklas ihop något och går ut ur klassrummet, och kommer tillbaka med saft! Och muggar från, toaletten?? Hm. Påhittigt iallafall.

Efter skolan gick jag, Frida, Maja, Kajsa, Niklas och Folke till Ica(?) och köpte kex och trocadero, för det var dags för picknick på norraberget! Jag hade med mig hembakta muffins aka mini cupcakes, speciellt bakade för fikat.
Vi skulle gå upp, och Niklas hade ju sin moppe... MEN eftersom vi är esteter och missade bussen, vände bussen, hämtade upp oss och vände igen och fortsatte sin resa mot norraberget!! :D 

Väl där uppe fikade vi(I gräset HAHAHA), lekte i lekparken, filmade bad ass film som inte blev en sån bad ass film... och gick på upptäcksfärd genom skogen till tornet vid resturangen. Efter en titt på det vackra landskapet Sundsvall skulle vi hem. Och det började regna. Igen.

Nu har ännu en vecka gått, och som Frida sa på hemvägen, att det inte känns som om vi bara har känt varandra i tre veckor, håller jag helt med om. Visst vi känner inte varandra jätte bra, vi vet inte allt om varandra. Men det känns inte så. Dessa nya människor som jag aldrig hade sett förut, eller lagt märke till, och kanske har jag gått förbi de flesta på stan... Helt omedveten om att vi någon dag skulle träffas och skratta tillsammans. Det gör mig väldigt glad, att jag har fått träffat dom här personerna och jag ser fram emot fler roliga veckor, dagar, timmar, minuter sekunder... tillsammans med er :D Någon som ser fram emot naturkunskaps provet då?!! :D

Bilder från dagen kommer med Kajsa!! :D

/Maya

En dag med esteterna

Idag har vi bara haft Eos eftersom invigningen av basketplanen blev inställd p.g.a. ösregnet. Efter skolan gick jag, Folke, Alex och Kajsa på donken och åt lite sen torterade vi duvor genom att jag lockade dom till oss med frukostkillens frukostflingor (som alla känner till) och sen sköt Folke på dom med papper och sugrör. Han träffade faktiskt några gånger. Efter att Alex var tvungen att gå gick vi på ica och köpte godis =) Här är lite bilder från dagen:

Hippos

Rufus


Våran frukostflingor samling


Korthuset


En trött Folke

Folke, Niklas, Sofie och Maya

Mmmm...


Guilty!


Kajsa, Folke och Alex =)


Offer!

Okej det blev ganska många bilder men det gör väl inget? =]

Kainu


Bilder från gårdagens fotokurs


Bortkommen luffare..



Vilsen estetare..


(Bilder av Niklas Jonasson & Folke Andersson)

Foto på schemat


Onsdag,
Vaknar lite sent glömmer saker som man borde ha tagit med till skolan. Tar med lite 'saft' och fina ljus till rummet iallfall. Därefter går man till bussen går och går.. vad tungt det var -.-' När man väl är frame vid skolan är det Fotodags! Vi har äntligen börjat med lite bildsaker.
Niklas och jag greppar en kamera, håller hand i hand och fotor allt vi ser!
Haha så gick det inte riktigt till men vi bestämmer att vi ska ta lite "coola" bilder. När vi väl kommer tillbaka var typ 5 kongände av 100, vi hade ju inte lyssnat på uppgiften såklart!
Efter ha valt bilder så går vi på lunchen, sen drog vi ner på Teater med klassen.
Klart 4 av 5! Rolig,intresant och hade bra tempo.
Efter ha sett på teatern väntar vi på bussen träffar lite folk.
Naturkunskap är alltid lika kul att ha när man är trött. Har prov på måndagen den 20:e så kuuul!
Pluggar lite och sitter o pratar med Mimmi, Frida och Niklas. Har säkert glömt någon?

Kind Regards
Folke Andersson


(Bild av Folke Andersson)


dagen


Nu sitter man på skolan... själv. Ingen annan har kommigt och vi börjar om en halvtimme. Kuuuuul! Idag ska vi ha bild på Eos. Ska typ ha fotokunskap =) Roligtroligt. Sen ska vi på en pjäs med Gunilla på stan tror jag sen ska vi till Nk:n. Tror inte det blir nå maskar idag dock... See ya! / Kainu

Seg men rolig dag

Seg men rolig dag idag. När jag går in i fridas rum är som vanligt det första jag hör: "åånej inte kajsa!". Alltid lika härligt att kunna irritera folk med min blotta närvaro (ondeskefullt skratt.) Dom pimpade tydligen sitt rum idag bland annat med den lilla tunnan som niklas va så stolt över,  och en avlång grön sak som ärligt talat va sjukt onödig och ful.
Eos:en första timmen va ganska rolig eftersom vi hade typ teater och fick klä ut oss(!) Epic!!!.
På lunchrasten var det nån politisk debatt i aulan (suuuck!) som vi orkade lyssna på i typ tre minuter.
Sen hade vi en jättelång engelskalektion då vi bland annat skulle prata om en bok som ingen förutom dom drygaste i klassen orkat läsa ut (känn er träffade:D!) men mycket av den lektionen spenderade vi i fridas rum.
Trots att dom satt upp en skylt där det står "anti kajsa" så var vi där inne och knaprade på flingor(nomnom)
Jag körde oxå armbrytning mot fettofolke, och jag vann såklart, utan något fusk alls och om han säger nåt annat ljuger han;P Han är nog bara lite sur för att den tjocka, äckliga masken som vi döpte efter honom igår "råkade" dö.

Kajsa

Lunch-debatt




Politisk debatt under lunchen? Ja, tack!
Det är precis vad vi på Skvadern får, varje dag! Eller inte..
Iallafall, det var representanter från olika politiska ungdomsförbund på skolan och debatterade under lunchen. Det var faktiskt ganska intressant att höra alla åsikter. Men det bästa var ändå citatet från Axel som höll i debatten.
- Kan jag bara få lägga till en sak?
- Öhh...nej.

Det var grymt roligt och alla brast ut i applåder.


Ja, nog om politik nu. Vad har mer hänt idag? Jo, vi har haft eos(estetisk orientering) och engelska.
På eos:en fick vi spela lite teater, alltid lika roligt! Vi skulle spela en familj som skulle ta ett familje-fotografi.
Det var först meningen att jag skulle spela en av familjens döttrar och därför ha klänning. Men eftersom jag hade turen på min sida så blev det bestämt att jag skulle spela pappa istället. Så då bytte jag ut klänningen mot en kavaj! Toppen!


Engelskan däremot var inte lika intressant, så det finns inget att skriva om där.
Så istället kan jag berätta att vi har fixat lite saker till vårat rum. Bland annat en klocka och massor med saker i glas och keramik. Så nu är det lite "finare" iallafall. Skit bra!
Men vi fixade inte bara saker till rummet, vi fixade också mat! Massor med mat, i form av flingor.
Vi hade i början av dagen flera småpåsar med flingor som Folke och jag hade fått på stan av random personer. Men dem blev så populära så flera påsar gick åt och massor med flingor blev uppätna av hungriga esteter.

Det visade sig också att Lovisa hade talang för att rita glassar. That's awesome!

N


Dead Students Of Skvadern

Tisdag, skoldagen gick lite segt. Hade Eos (Estetsk orgentering) på morgonen.
Vi skulle åter skapa våra foto portätt om våra familjer som vi hade jobbat med föra veckan. Så vi fick klä ut oss till våra självportätt sedan spela upp det på scen framför klassen :)
Awesome!

Därefter så hade vi lunch, ris och någon kyckling sås.. Mm gott!
Det var en Politiskdebatt i skolans aula. Så när vi skulle äta var det rätt crowded!
Lunchrasten spenderades i Elevrumet framför Xbox:et med Maja & Sandra. Klockan närmade sig 13:00 dags för lite English. Vi skulle berätta slutet av boken (Dead Poets Society) sen slutade vi efter ha pratat lite om de och Daily Show!
Men det regna.. själv så trodde man att det skulle vara sol som det hade varit ALLA andra dagar innan.
Suck.. Kajsa.. Haha!

Tach och adjö för nu!

Folke Andersson



(Bild av Folke Andersson)

En vanlig dag i Es1



På morgonen när man kommer till skolan så har oftast inte John Blund checkat ut än och man är väldigt trött. Då är det många som vill ta det lugnt från början innan dagens första lektion börjar. Är du en sådan person?
Isåfall, börja inte i ES1!!!

Det första jag hör när jag är på väg in i mitt grupprum är orden, "Niklas, hjälp mig!". Det är Thimmy som står i ett hörn medans Rambo går mot honom med en rulle silvertejp i handen. Många skulle kanske reagerat på detta, men eftersom jag är van så går jag och sätter mig på min plats och ser på medans Thimmy blir torterad utan att lyfta ett finget för att hjälpa till. Mycket ridderligt gjort av mig.

Sen hade vi naturkunskap och då fick i uppgift att gå ut och leta efter maskar i naturen. Vi skulle experimentera och undersöka dem.
Men tyvärr så hörde nog ingen att läraren sa, "Bara ni inte skadar dem, man ska vara snäll mot djuren". För i slutet av lektionen var många av maskarna döda eller skadade. Våran mask som hette Kajsa hade t.ex dött för att vi hade droppat ättika på dess lilla "huvud". När vi gjorde det så sprattlade den av smärta och tillslut så dog den(att droppa var en del av uppgiften).

Efter naturkunskapen hade vi den efterlängtade lunchen. Och eftersom jag är en hybrid så satte jag mig med samhällarna och pratade politik. Mycket trevligt.
Sen gick jag Ludvig och kastade limstift till varandra, medans vi nynnade på O Fortuna. Episkt!
Det slutade med att vi gick fram och tillbaka i korridoren och störde folk. 

Tyvärr så varade inte lunchen för evigt, för vi hade idrott. Vi skulle springa upp i skogen och gå/jogga/springa runt i en cirkel tills vi dog av utmattning. Det var riktigt jobbigt! Sedan var skoldagen över och vi gick ner och köpte grejer till vårat grupprum. Bland annat en tunna för 3 kr.
Det kommer bli grymt!

N

(Bild av Folke Andersson)


Äntligen!

På den sista dagen av den trejde veckan skapade gud.. Esternas blogg!!!
Frida, Niklas, Maya, Fettmongo Folke och Bajskotte Kajsa fick de nobla uppdraget av gud att driva bloggen vidare i sann estet-anda.

För vi är estet..


RSS 2.0