Psykologen =D

Tagga inför psykologen tuneringen mot 3:orna! =D Vi ska slå dom stort!

Spökblogg?

Vad är detta för en blogg? Det har nog inte skrivits ett riktigt blogginlägg på hur länge som helst. Det tycker jag är dåligt, speciellt av oss som driver bloggen. Så jag tycker att vi måste börja skriva mer, för annars kommer det här att bli en spökblogg som ingen vågar sig in på. Helt tomt och öde, inte en person så lång ögat kan se. Anledningen till att jag inte har skrivit är helt enkelt för att jag inte har orkat, svårare än så är det inte. Dessutom glömde jag inloggningsuppgifterna. Fail! Men det kan jag ändå inte skylla på. Iallafall så är jag här nu och ska skriva ett inlägg. Kommer nog bli ett ganska ostrukturerat sådant, men det får ni leva med.


Anyway, vad har hänt idag? Det blir många sådana saker på den här bloggen. "Idag har vi....", "På skolan gjorde vi en..." osv. Men det är ju i princip därför den här bloggen existerar. För att vi ska skriva vad vi gör på dagarna. Så att ni icke-esteter kan se hur grymt kul vi har! Skämt åsido.
Nu har vi äntligen börjat med periodbytet! Det var av mig väldigt efterlängtat och jag tror att mina medesteter håller med mig. Vi har numera svenska, idrott och matte OCH vi ska få jobba med våra inriktningar. Det har jag fan längtat efter under hela tiden jag gått på Skvadern, så det ska bli väldigt roligt!
Idag hade vi först matte, det var jobbigt, men jag lyckades iallafall göra ett par tal. Sedan fick vi en ny kille i klassen, Marcus hette han. Jag trodde först att han skulle sitta i vårat rum, eftersom Sanna har slutat, vilket resulterar i en ledig plats. Men så var icke fallet, han fick istället sitta inne i rummet bredvid oss, där Hanna, Alex, Thimmy och Joel sitter. Hur som helst så fick jag inte något större intryck av honom än, men det kommer väl.
Sen hade vi lunch och då kunde jag inte umgås med mina kära vänner. För jag skulle till ett elevrådsmöte, det första faktiskt (om man räknar bort det förra, som jag missade). Det var faktiskt ganska roligt, om man nu säger så. Vi planerade en massa saker tillsammans med en kille som kom från någon organisation, som jag glömt namnet på. Det var saker som gällde bland annat öppet hus som ska vara och hur vi ska marknadsföra Skvadern på ett bättre sätt.
Anyway, det är ett fint ord, ja väldigt fint! Anyway, när det var slut så gick jag tillbaka till rummet och slog upp dörren mitt på Johannes (i es3, för er som inte vet). Det visade sig att jättemånga hade samlats i mitt rum för att leka psykologen. Inklusive Johannes, Thomas och Ludvig. Alltså, även outsiders. Jag hoppade snabbt in i leken och började slänga ur mig frågor tillsammans med mina nyblivna lagkamrater. Men vi kunde inte lista ut vad det var som var fel! Sen skulle vi ha svenska, så vi blev tvungen att avbryta. Argh, jag fick bara leka i någon minut. Damn! Ja, Svenskan var väl helt okej. Vi fick para ihop oss i grupper och skriva ner hur vi ville att vi skulle jobba med kursmålen de kommande veckorna. Sen fick vi para ihop oss två och två och intervjua varandra, för att sedan redovisa det inför klassen. Jag var med Elin och det gick bra!

Imorgon har vi bara lektioner i våra inriktningar, så jag kommer knappt träffa dem andra. THAT'S NOT OKEY!!!!!
Men det blir nog kul, jag hoppas det iallafall. Ja vi får helt enkelt se imorgon.

Tvillingar!

Grattis till mentor Frida som väntar tvillingarna höger och vänster ;D

RSS 2.0