Lov, påsklov!

Snart är lovet slut!:O Så ett litet inlägg för bildernas skull;) Jag, Frida och Mimmi har blåst såpbubblor i ån :D Frida råkade ta en påfyllningsflaska så vi fick inga blåsgrejer. Det löste vi med att stjäla sugrör på Mc Donalds.
Sedan kom Folke. Folke började jaga humlor med Fridas hatt.

Sedan kom Niklas. Det hände inte så mycket... förrutom att vi satte oss på en bänk och pratade. Sedan åkte Mimmi, Frida och jag hem medans Folke och Niklas försvann.

¨
Flidus 1.



Flidus 2.

Bubblorna syns inte så väl, men de finns där.
/Maya

Sommar snart? =)

Hade en grymt trevlig kväll igår med vännerna. Vi spelade kubb och grillade... Mmmm.... Sen spelade vi massa spel och flummade på ;) När alla utom Maja (som sov över) hade åkte hem började Maja och jag kolla på Dunderklumpen men vi orkade inte se klart den och gick och la oss.
Idag skjutsade jag in henne till Vi. Ja, det var jag som körde ;) Fast pappa och Carina var också med men jag övningskörde. Vi åkte och handlade och sen körde jag hem igen. Det är jättekul! =D Nu kommer Simon, Mariell och Stina snart och vi ska ha lite påskfirande med 3-rättersmiddag och vi "ungdomar" ska leta påskägg senare ;) Här är lite bilder från igår:

Tjejerna är redo för kubb.


Killarna... är nästan redo -.-


Kram!


YEAH!


Schtek!


MAT!!! =D


Påskislovis

Jahapp. Nu var det lov igen och vi alla gråter tunga tårar för att vi redan saknar varandra. Uscha uscha... I alla fall för de som inte kommer ihåg eller var där så ska jag berätta hur dagen har varit för oss teatrare (mestadels mig).

Vi började morgonen med att snigla in till BlackBox och ta oss igenom Kvinnornas Decamerone. Jag tror det kommer bli häftigt i slutändan så nu får vi tametusan ta och öva manus! I alla fall har vi också blivit erbjudna att vara med i ES3:ornas slutprojekt och då sa vi såklart ja. Så måttning fixade vi och så knäppte vi kort på oss senare.

Vi fortsatte sedan med att försöka fixa några scener till K. D. men inte mycket blev lagt. Vi utbytte lite ideér och sånt.

Lunchen kom sedan och vi fick fisk och potatis som för en gångs skull var ätbar, eller var det bara jag som var extremt hungrig? Hur som helst så försvann vi till matlusth och köpte godis och glass. Mummsis!
Efter det blev det svenska och vår nya vikarie/lärare heter Viktoria.
På samma lektion så gav vi Frida (vår lärare) presenten till henne och de analkande tvillingarna. Hon blev tårögd och jätte glad. Vi hade några tårar i klassen också.

Hur som helst så övade vi på att skriva resten av tiden tills vi slutade och då gick jag, Frida, Kajsa, Niklas och Maya ner på stan. Kajsa frös, jag och Frida tyckte det var skönt och Maya och Niklas hade ingen åsikt som vanligt förutom att Niklas ville gå in. Aja. Vi gick till Akademibokhandeln sedan till Indiska där jag och Maya fick Niklas att prova ringar (ska tillägga att det var tjejringar) men det får ni vara tyst om annars kanske han blir generad.

Vi strövade vidare in till Carlings men jag tyckte att det var för varmt där inne så jag gick ut, jag sa också att jag var påväg hem, vilket skulle visa sig att jag inte var. Vi hoppade då till McDonalds men gick ut därifrån lika snabbt (för mycket folk). Så då kom Niklas på att han skulle ringa Elle och fråga om han skulle till någon musikgrej på Domsaga. I ungefär samma ögonblick bestämde sig Kajsa för att gå hem. Och strax efter det försvann Frida. Jag och Maya stod då och väntade tillsammans med Niklas på en otroligt seg Elle. Maya och jag kom fram till att han måste tappat hästen (höhö, internt skämt mellan oss på KVT xD).

Efter många minuter ser vi att ha  dyker upp så vi växlar ett par ord och sedan åker jag och Maya hem.

SLUT :D

Teater!!! <3

Jahopp då var teaterfestivalen slut =( Inge mer kvartersteater på ett tag. Fast det är ju klart... Snart är det Barnteaterfestivalen och då ska man väll kolla och stå i kiosken och hjälpa till. Ska bli kul att se de små spela ;) Sen i sommar är det ju Robin Hood på schemat. Även då ska man hjälpa till i kiosken och kanske annat. Ska bli jättekul och det kan nog bli väldigt mysigt att stå uppe på norra berget nästan varje sommarkväll i 2-3 veckor med härligt folk. Men nu ska jag snart sova och jag ska inte kliva upp förren tidigast halv 2! Ska bli så sjukt skönt att sova! Imorse klev jag upp halv 10 (tidigt för mig!) och gick ner till Konsert för att stå i kiosken igen. Hade samling halv 4 och föreställning halv 5. Det gick riktigt bra tycker jag och det känsdes som ett bra avslut. Pjäsen "Efter" avslutade hela festivalen och jag såg den för fjärde gången. Det var min favoritpjäs i år och efter den kom "Labyrinten". Efter massa hejdå och "ha det bra" åkte jag, Mimmi, Maya och Emma hem till mig och käkade pizza som en liten avslutning. Jag är så stolt över alla som har varit med i år och spelat och alla ledare har gjort ett fantastiskt jobb med alla grupper. Även Danne, Tompe, Robin, Perra och Elin ska man vara stolt över som har fått allt att funka... Ljud, ljus, kiosk, suff (texthjälp) och allmänt awesome jobb med hela festivalen. Tack till alla som har varit med och jobbat med hela grejen! En trött men stolt kvartersteatrare säger nu godnatt. See ya! // Flidus    


The Art of War


The Art of War


Efter


Efter

Jadu Flidus

Hehehehehehehehehehehehhhehehehehe  >:D


Härliga sommarvärme!

Idag, Torsdag, hände det något som vi sörjer... Allt visas i klippet!


JA MÅ DE LEVA!

ETT STORT AWSOME GRATTIS TILL VÅRA KÄRA FRIDA OCH KAJSA SOM FYLLER 17ÅR IDAG BÅDA TVÅ!!!

GRATTIS FRIDA!<3


GRATTIS KAJSA!<3


Vad hittade vi på idag då? Jo eftersom dessa två fyllde år idag så sjöng vi för dem på matten, där vi började med ett nytt kapitel i boken. Sedan var det dags med svenska, några hade seminarie och några satt i rummen och arbetade.

Sedan, när skolan var slut gick vi till choklad caféet och fikade för att fira Kajsa och Frida! Mmm det var gott;D
Sedan gick Sandra, och vi lämnade av Frida och Niklas på konsertteatern, och Folke och Maja gick till bussarna medans jag, Mimmi och Kajsa pallrade oss till skämtaffär'n för att hitta teater smink. Det fanns inget. Inget som vi kunde använda iallafall.

Så vi åkte till Birsta. Blev fast där ett tag bland alla teatersmink och vanligt smink, och vi fyndade lite på Lagerhaus men det får ni vänta med att se på Måndag!!

Btw, vi kvartersteatrare, jag, Frida, Mimmi, Niklas, Erika, Emma, Isabel och Kajsa har teater premiär imorgon!
Och det ska bli så roligt;D!!

Nu ska jag inväta Mimmis inlägg och sedan fixa lite tills premiärfesten imorgon!
//Maya

VÅREN ÄR HÄR :D

Japp, våren börjar nalkas i Sundsvall! Och kära skvadern är ju påväg att skina upp. Vi hittade några härliga vårtecken här om dagen och tänkte dela dem med andar som också kan få ta del av glädjen över att snön försvinner.



Mer bevis på estetetikens värme:



Och för att inte tala om den härliga vänskap som råder:


// Mimmi

Grattis Niklas!

Grattis Niklas!! :D



Och jag hoppas att det gick bra för alla på matte provet;)
Godnatt!!


RSS 2.0