He went that way ->

Nu är vi tillbaka efter lovet!  (:
Och hm... vad har hänt idag? Jo... vi hade inriktningar på morgonen utan bildlärare och några vilsna bildare för Madde var inte där, och musikarna hade inte någon lärare..... men teatrarna satt och arbetade hårt med deras arbeten.

Efter det skulle vi på idrottsmässa i sporthallen, där Mimmi, Frida, Folke och Lillie provade på judo, Folke paintball och Frida & Mimmi(ngn fler? Lillie?) testade bågskytte. Det hade jag också velat testa. Men jag, Emma, Niklas, Folke och Sandra? kollade på paintballen.

Solglasögon är något som har blivit en trend just nu, (bland oss) och jag ska själv försöka fixa ett par "glajjor"! ;D Detta diggar vi extremt, det är status och biffigt att gå runt med "glajjor" nu när solen tittar fram och smälter all snö. Det känns som att våren och sommaren verkligen borde komma nu!

Jag tog också några smygfoton på våra judo-esteter! B'D

Fin fina esteter!

Mimmi: I confuse her!

Tjusigt! B'D

Hmm, jag har inte mycket mer att berätta. nej.

Silverfiskar!

Jag tror det är vårat fel att vi har sådana saker på rummet. Om det nu är vårat rum som vi pratar om. Vilka fler än jag tycker att vi måste börja städa och diska efter oss? Kanske har muggarna, även min, stått lite för länge. Hmm, detta kommer bli ett problem goda vänner med tanke på att vi tittar på Pokémon istället för att diska. Ska vi ta och sätta upp ett diskschema? D.v.s. att det är en person varje dag som kollar så det inte finns något som kan diskas.
Låter det rimligt?

I alla fall tänkte jag sätta upp en liten kom-ihåg-lista varje vecka så vi vet vad som händer framöver! Ok?

Prov och inlämningsuppgift (svenska) imorgon då.
Rango på kvällen
Sportlov efter det!



Eftersom vi hade en bild på rummet så blev jag ju tvungen att ta ett kort på Niklas, euhm... speciella idolvägg. dock åt fel håll :/


Christian Bale, damer och herrar. Men ni vet ju redan om det -.-'


// Mimmi

En Good day!

Imorgon är det matteprov! Och jag fattar... lite iallafall... :D Aja, vi får se hur det går ;)
Hmm.. vad har vi esteter hittat på idag då? Jo! Vi hade storsamling och fick lyssna på våra kära musikare Markus, Niklas, Julia och Agnes som spelade musik! Stor credit till er som var så duktiga (:

Sedan hade vi mentorstid... och vi pratade om individuella val som cirkulerar runt i våra huvuden... och... att vi har fått ohyra i arbetsrummen! Myror i pentryt och SILVERFISKAR i RUMMEN!! USCHA!
Vi får se till att städa bättre! D: (det kryper och ryser i hela mig, usch så obehagligt!!)

På lunchrasten gick vi för att kolla på 3ornas klassiker, men innan det började fastnade vi på basketplanen och lekte lite. Sedan bar det iväg upp för att se 3orna. Det var trevligt och roligt(:

På bilden var vi ovanligt tysta.. så där hände det inte mycket förutom att vi målade tavlor som ska hängas upp i entren vid de röda sofforna, så håll utkik efter dem ;D


Riktigt fina esteter som olidligt väntar på sommaren! (: och mimmi...

Mimmi hittade ett par riktiga glasögon....

Yeah.... respekt.....

Isen smälter!! :D Kommer våren? :D

Och jag slänger in en söt bild från gårdagens bildlektion!

Men nu ska jag fortsätta mitt eviga mattepluggande... och remember att bringa glasögon i morgon! :D
// Maya :'}


Don't worry, be happy ;)

Såg precis att Folke oroar sig lite över att vi bara har 2 år kvar tillsammans... Men tänk va roliga 2 år ;D plus att vi har sommrarna också och att vi trots allt ses nästan varje dag. Vi kommer nog hinna bli lite less på varandra innan vi tar studenten. Det är 108 dagar kvar till sommarlovet om man räknar med lov och helger och det tycker jag är ganska lång tid... eller? Det känns som det iallafall ;) Så Folke du behöver inte oroa dig. Och vi kommer självklart hålla kontakten efter skolan! Love you guys ;D See ya! // Flidus


RSS 2.0